0
Your Cart

Mimósa olej

5 ml

INCI Acacia dealbata

Mimósa nebo také Akácie stříbrná roste v subtropických oblastech, především však v Austrálii.
Je velmi užitečná, mimo nádherných žlutých květů, které na začátku sezóny obalí celou korunu a sklízí se do řezaných květin (nazývají se květy mimosy) nebo do parfumerií, se dřevo používá třeba na nábytek. Olej Mimósa Absolue z květů má bohatou sladko-kořeněnou květinovou vůni s medovými podtóny.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Mimósa olej“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *