0
Your Cart

INCI: Caprylic/ Capric Triglyceride

Původ: Jihovýchodní Asie

Vyrobeno z panenského kokosového oleje.

Frakcionovaný kokosový olej se získává frakční destilací kokosového oleje. Tento olej je hojně využíván v kosmetickém průmyslu, jedná se o olej lehký a stabilní.

Objem

200 ml, 500 ml

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Kokosový olej, frakcionovaný“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *